Bag Lokaljuristen står Mette Schultz-Petersen, en erfaren og dedikeret jurist, der brænder for at gøre en forskel i folks liv. Med dybdegående kendskab til lokalområdet og en ægte interesse for hver enkelt kundes behov, sikrer vi, at du får en rådgivning, der ikke kun er professionel, men også menneskelig og empatisk.

Lokaljuristen blev grundlagt i juni 2024 med en klar mission: At levere personlig og nærværende juridisk rådgivning af høj kvalitet til priser, der gør det nemt for private og små virksomheder at få juridisk hjælp. Vi er specialiseret i familie- og arveret, inkasso og ansættelsesret, og tilbyder skræddersyede løsninger til priser, som store advokathuse og juristvirksomheder ikke kan matche.

Vores værdier er grundighed, ordentlighed, empati og nærhed. Vi tror på, at disse værdier skaber en rådgivningsoplevelse, der er både tryg og tillidsskabende.

Vi tilbyder som et af de få firmaer i branchen fysiske møder. Vores kontor i Outrup er åbent for gæster næsten hver dag, og vi kan også arrangere møder hjemme hos jer efter aftale.

Vi er klar til at hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Vi kan rådgive kunder i hele Danmark via telefoniske eller online møder, og vi kan også mødes fysisk i Københavnsområdet.

Vælg Lokaljuristen for juridisk rådgivning med hjertet på rette sted – tættere på dig, både geografisk og menneskeligt.